12 feb 2007, 20:31

НА УЛИЦА/песен/ 

  Poesía
721 0 11
НА УЛИЦА

/песен/

На улица “Вечерница”,
под кестените цъфнали
с букет цветя я виждам,
...чака ме мечта.

Каквато съм “неверница”,
от мислите изтръпнали
до съмване и тази нощ
не мога да заспя.

Със утрото в косите ми
и топъл дъжд във дланите,
посрещам ведър изгрева
и тихичко шептя:

"О, Господи, в сърцето ми,
кажи, че съм избраната,
да пазя с милост
свята, любовта!"


12.02.2007 год.

© Мери Попинз Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??