20 nov 2008, 23:07

на ВАЛ 

  Poesía » De amor
1117 0 3
 

Превивам се,

и спирам разлива на блажената тръпка по тялото.

Неудобно ми е - превита;

Неудобно ми е - блажена.

 

Скривам се,

в мрака се виждат само искри от вълшебството.

Страх ме е - от тъмното;

Страх ме е - от чувството.

 

Моля се,

да те обичам толкова дълго, колкото искам сега.

Простено ли е - желанието;

Простено ли е - очакването?

 

Обричам се,

в молитва за любов - да чакам опрощение!

© Нова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хубаво е.
  • "Моля се,
    да те обичам толкова дълго, колкото искам сега."
    АМИН!

  • И ще я получиш!
    Чудесен е стихът!
    И аз съм Вал и си представям, че е написан за мен!
    Браво Маслинке!
    Целувки и прегръдки!
Propuestas
: ??:??