21 abr 2010, 20:54

На Ванчо 

  Poesía » De amor
642 0 0

 На Ванчо


В сърцето ми живее светлина.

Светлината сгрява живота ми.

Тя свети заради любовта...

Любовта горяща, зовяща...

Моята любов си ти, слънце!

Ти даваш смисъл на моята любов!

Без теб аз съм нищо...

Без теб няма слънце в моя живот!...

© Красимира Гицова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??