21 апр. 2010 г., 20:54

На Ванчо 

  Поэзия » Любовная
631 0 0

 На Ванчо


В сърцето ми живее светлина.

Светлината сгрява живота ми.

Тя свети заради любовта...

Любовта горяща, зовяща...

Моята любов си ти, слънце!

Ти даваш смисъл на моята любов!

Без теб аз съм нищо...

Без теб няма слънце в моя живот!...

© Красимира Гицова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??