1 dic 2010, 12:26

На Велин Елмаян 

  Poesía
1219 0 7

Преди 40 дни си отиде Велин Елмаян.

Мой колега и приятел.

Моля, не оценявайте!

 

 

На Велин…

 

 

 

Спи, приятелю, спи…

Взе ли си всички неизчетени книги…

Неизживяните си мечти

в небесната „висша лига”…

 

Спи, приятелю, спи…

Зная къде улиците са безименни.

Ти си там, където доброто ще победи.

И където всичко е истина…

 

 

Спи, приятелю, спи…

Животът ти беше път към духовното.

Остана желанието да го споделиш,

когато се видим отново…

 

 

Спи, приятелю, спи…

Зная, много видял си…

Само душата ти не се умори

единствена да те спасява…

 

 

 

„Where the Streets Have No Name“ -U2

 http://vbox7.com/play:eb62bd74&al=1&vid=

© Нина Сименова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??