20 oct 2012, 16:34

На война 

  Poesía » Otra
404 0 0

Сбор се свиква пак сега,

ще ходим ние отново на война,

без страх и колебание в нашите сърца

ще водим люта битка със врага.

 

И тръгваме на път за таз война

със гордо вдигната глава,

и още не изгряла втората зора,

ние влязохме в схватка със врага.

 

За защита и слава на нашата обичана страна

ще водим битка до смъртта,

и докато Господ приеме нашата душа,

героично загинала от вражеска ръка.

 

Ето дойде краят на таз война,

продължила доста дълго тя,

победа спечели нашата страна

и върна на всички ни мира.

 

© Валентин Блажев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??