4 feb 2008, 22:22

На зазоряване 

  Poesía » De amor
625 0 4

На зазоряване

 

Пробужда ме шумът навън,

как клони драскат по стъклата.

от това се ражда златен звън

и грабвам пак веслата -

по морска ивица да плувам,

устремен с посока – ти,

където страстите предавам

на теб и общите мечти.

Загледани в една посока,

с тебе сънища споделям.

 

И потънали в нощта дълбока,

залезът и изгревът обменят

и звезди, и луни разбити,

поръсени от слънчев прах.

 

Но теб и воплите ти скрити,

да ги забравя - не можах.

© Християн Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??