8 dic 2009, 23:21

Начало 

  Poesía » De amor
619 0 1

Порив, желание, страст

пораждат буря в мен.

Очите ти са океан, пълен с надежда,

ръцете ти - мощна подкрепа.

Дръж ме здраво и никога не пускай,

не се предавай, преди да ме имаш.

Събуждаш живот с лек полъх на тъга.

Поисках друг, имах трети,

но ти се появи и трябва да забравя коя съм.

© Билиана Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??