Dec 8, 2009, 11:21 PM

Начало 

  Poetry » Love
613 0 1

Порив, желание, страст

пораждат буря в мен.

Очите ти са океан, пълен с надежда,

ръцете ти - мощна подкрепа.

Дръж ме здраво и никога не пускай,

не се предавай, преди да ме имаш.

Събуждаш живот с лек полъх на тъга.

Поисках друг, имах трети,

но ти се появи и трябва да забравя коя съм.

© Билиана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??