На тази пуста и студена земя,
роди се Бог и сътвори живот.
Създаде път и светлина
истина, любов и радост по света.
Каза ни по пътя да вървим,
да открием любовта и със силна вяра
да покорим света.
Да раздаваме любов
във този свят жесток,
да се радваме на всичко що е дал,
и ще живеем вечно в неговия рай!
© Ники Даскалов Todos los derechos reservados