2.04.2012 г., 11:23 ч.  

Началото 

  Поезия » Друга
554 0 0

На тази пуста и студена земя,

роди се Бог и сътвори живот.

Създаде път и светлина

истина, любов и радост по света.

Каза ни по пътя да вървим,

да открием любовта и със силна вяра

да покорим света.

Да раздаваме любов

във този свят жесток,

да се радваме на всичко що е дал,

и ще живеем вечно в неговия рай!

© Ники Даскалов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??