8 feb 2012, 23:56

Надежда 

  Poesía » Otra
511 0 2

 

Айде, сняг,

стопи се,

изпари се,

изчезни –

във въздуха се скрий.

Като пролетен

дъждец залей ни

и ни подмлади.

Идат топли дни.

Повярвай ми.

Повярвай ти.

© Кирил Кирилов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??