10 sept 2017, 23:16

Надежда 

  Poesía » Otra
250 0 0

Надеждата е самоубиец.
Ако мислиш да я опазиш,
тя себе си ще затрие, 
защото се мрази.
Но ако от нея се скриеш,
неусетно ще те налази.
Хладнокръвно ще те убие,
задето си я намразил.

 

© Anonymous Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??