Sep 10, 2017, 11:16 PM

Надежда 

  Poetry » Other
247 0 0

Надеждата е самоубиец.
Ако мислиш да я опазиш,
тя себе си ще затрие, 
защото се мрази.
Но ако от нея се скриеш,
неусетно ще те налази.
Хладнокръвно ще те убие,
задето си я намразил.

 

© Anonymous All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??