12 dic 2018, 0:19

Надежда 

  Poesía » Otra
265 0 0

Същество от виша висота, 

истинска природна сила. 

Разум надминаващ космоса, 

устрем през възможността. 

Във всевъзможните варианти

на една изгубена вселена

видяна бе Тя. 

Титаничен гръм

насред спящите поля. 

Обтегна се безкрая, 

навлезе светлина. 

Остана малко до края, 

ще Я пазим в нашите сърца. 

© Nasko Atanasov Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??