12.12.2018 г., 0:19 ч.

Надежда 

  Поезия » Друга
264 0 0

Същество от виша висота, 

истинска природна сила. 

Разум надминаващ космоса, 

устрем през възможността. 

Във всевъзможните варианти

на една изгубена вселена

видяна бе Тя. 

Титаничен гръм

насред спящите поля. 

Обтегна се безкрая, 

навлезе светлина. 

Остана малко до края, 

ще Я пазим в нашите сърца. 

© Nasko Atanasov Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??