22 feb 2008, 15:44

Надежда... Мечта 

  Poesía
727 0 5
Надежда... Мечта

Докосвам една звезда
и обгърната от жива светлина
се сливам със своята мечта.
Поглеждам се плахо
с надежда една...
Посягам, докосвам...

Мъждиво сияние
нежно трепти,
отново поникват
крехки мечти.
Търся себе си в чуждите очи,
в пламък, в сълза...
В чувство, в скитане...
В своите мечти.
На граница тънка аз права стоя...
отпред е зората, отзад е тъма.

Миг от вечността
ще затворя в кристал
и ще го подаря...
Надежда... Мечта.

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??