Когато мислиш, че вече щастието те отминава като пътен знак,
погледни напред и опитай да се усмихнеш пак.
Когато мислиш, че слънцето е залязло пред теб,
може би на хоризонта се е появила "нова звезда",
която да те следва занапред.
И когато си помислиш,че любовта е като песен -
с начало и край, бъди по-уверена в себе си и помни,
че любовта е навсякъде около нас - ти само я пожелай!
© Мария Todos los derechos reservados
Поздрав!