17.10.2010 г., 13:26 ч.

Надеждата 

  Поезия » Любовна
501 0 1

Когато мислиш, че вече щастието те отминава като пътен знак,

погледни напред и  опитай да се усмихнеш пак.

 

Когато мислиш, че слънцето е залязло пред теб,

може би на хоризонта  се е появила "нова звезда",

която да те следва занапред.

 

И когато си помислиш,че любовта е като песен -

с начало и край, бъди по-уверена в себе си и помни,

че любовта е навсякъде около нас - ти само я пожелай!

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??