27 sept 2008, 23:08

Надеждата в мен 

  Poesía » De amor
534 0 0
С вълнение чакам аз
всеки твой ред!
Съдбата обърка ни,
но с малко късмет...

ще имаме пролет,
и радост, и смях,
вълнение, трепет,
щастие, грях...

Нещата, които
присъщи са нам...
Неща, без които не можем...

Аз знам, че сме силни
и пълни с любов,
ще дойде ден - вярвай ми,
- ведър и нов за теб и мен!


© Вероника Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??