Надпревара
Отново се гоним с вятъра
и косите се задъхват във въздуха,
догонвайки лицето ми.
А мислите ми се разбъркват
в миксера, наречен ,,глава",
и се надпреварват коя да бъде първа.
Първите винаги печелят.
Печелят, но какво?
© Ди Цветкова Todos los derechos reservados