23.04.2010 г., 22:15 ч.

Надпревара 

  Поезия » Философска
488 0 0

                              Надпревара

 

Отново се гоним с вятъра

и косите се задъхват във въздуха,

догонвайки лицето ми.

А мислите ми се разбъркват

в миксера, наречен ,,глава",

и се надпреварват коя да бъде първа.

Първите винаги печелят.

Печелят, но какво?

© Ди Цветкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??