26 nov 2007, 12:19

Надя 

  Poesía » De amor
533 0 3

Надя

Надеждата е винаги желана,

но пламъкът е още слаб,

отговор от нея няма,

защото от вън е ад!

 

Колко ли ще чакам още

за твоя пламък и любов,

моето сърце ли изостава

или твоята любов!

© Виктор Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??