Nov 26, 2007, 12:19 PM

Надя 

  Poetry » Love
534 0 3

Надя

Надеждата е винаги желана,

но пламъкът е още слаб,

отговор от нея няма,

защото от вън е ад!

 

Колко ли ще чакам още

за твоя пламък и любов,

моето сърце ли изостава

или твоята любов!

© Виктор All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??