11 abr 2009, 8:34

Нагоре 

  Poesía » Otra
455 0 1

Нагоре!
Краката ти туптят,
но изборът е твой!

Нагоре!
Зеленото поглъща
всеки нагъл шум.

Ще стигнеш!
Щом другото ти аз
прегръща самотата!

Ще стигнеш!
Скалите сини,
знаят твойто място.

Предчустваш, със затворени очи,
потока, ручей на живота.
Отдал си се на пролетни мечти,
зарязал си по пътя списъка
с човешките злини и гордостта си!

© Иван Иванов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??