11.04.2009 г., 8:34 ч.

Нагоре 

  Поезия » Друга
453 0 1

Нагоре!
Краката ти туптят,
но изборът е твой!

Нагоре!
Зеленото поглъща
всеки нагъл шум.

Ще стигнеш!
Щом другото ти аз
прегръща самотата!

Ще стигнеш!
Скалите сини,
знаят твойто място.

Предчустваш, със затворени очи,
потока, ручей на живота.
Отдал си се на пролетни мечти,
зарязал си по пътя списъка
с човешките злини и гордостта си!

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??