19 mar 2023, 6:55

Нагоре и напред 

  Poesía » Odas y poemas, Canción de autor
604 0 0

НАГОРЕ И НАПРЕД

 

       Химн на ФК Интернационал Горно Дряново

 

О, Горно Дряново!

Напред до пълната победа!

О, Горно Дряново!

Родопа – цялата – ни гледа!

 

С безумно много пот

се стига горе на върха!

Ще сме без грешен ход,

преборим ли веднъж страха!

 

Атака всеки миг!

Защитата ни е призната.

Отбор ще сме велик,

щом всеки си даде душата!

 

Нагоре и напред

безспир Отборът ни върви.

Ще мачкаме наред!

Ще губим с вдигнати глави!

 

Напред без капка жал –

до сетен дъх, до сетни сили!

Не знаем ни провал,

ни духом падаме – унили!

 

Напред с безстрашен ход

и с бодра песен на уста!

С цената на живот

напред към челните места!

 

О, Горно Дряново!

Напред до пълната победа!

О, Горно Дряново!

Родопа – цялата – ни гледа!

 

18.03.2023, 08:32, Горно Дряново

© Раммадан Л.К. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??