НАГОРЕ И НАПРЕД
Химн на ФК Интернационал Горно Дряново
О, Горно Дряново!
Напред до пълната победа!
О, Горно Дряново!
Родопа – цялата – ни гледа!
С безумно много пот
се стига горе на върха!
Ще сме без грешен ход,
преборим ли веднъж страха!
Атака всеки миг!
Защитата ни е призната.
Отбор ще сме велик,
щом всеки си даде душата!
Нагоре и напред
безспир Отборът ни върви.
Ще мачкаме наред!
Ще губим с вдигнати глави!
Напред без капка жал –
до сетен дъх, до сетни сили!
Не знаем ни провал,
ни духом падаме – унили!
Напред с безстрашен ход
и с бодра песен на уста!
С цената на живот
напред към челните места!
О, Горно Дряново!
Напред до пълната победа!
О, Горно Дряново!
Родопа – цялата – ни гледа!
18.03.2023, 08:32, Горно Дряново
© Раммадан Л.К. All rights reserved.