24 may 2012, 13:27

нагоре към стаята 

  Poesía » Versos blancos
408 0 0

нагоре по стълбите е 

винаги 

тихо

стените ни изпиха думите

прозорците проповядват мълчание

надвисналите лампи светят само за тишината

в главите ни -

писъци, 

сякаш тогава в Хирошима.

© Задънен Кръстопът Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??