9 jul 2009, 13:27

Награда 

  Poesía
516 0 3

Награда

 

Ако можеш, помни, че Животът
е река със горящо корито,
ако искаш, преплувай го кротък
и ликувай, щом краят е близо.

 

Ако можеш,открий, че е жито
и бори се със златните струни,
но откиеш ли изворът плитък,
от най-сладките шепи ще вкусиш.

 

Ако искаш, наричай го всякак,
но не погубвай в тебе искрата
и живей на инат, за да знаят,
че Животът за теб е награда!

© Теодора Драгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??