1 jul 2008, 15:02

Най-бързият кон 

  Poesía
799 0 4

Най-бързият кон

Най-бързият кон яхва твоята младост,

за да се срещне с разлъка.

Докато започнеш да пиеш от радост,

вече пиян си от мъка.

© Константин Делов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??