1.07.2008 г., 15:02 ч.

Най-бързият кон 

  Поезия
801 0 4

Най-бързият кон

Най-бързият кон яхва твоята младост,

за да се срещне с разлъка.

Докато започнеш да пиеш от радост,

вече пиян си от мъка.

© Константин Делов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??