4 ago 2009, 1:12

Най-добрата ми приятелка 

  Poesía » Otra
6141 0 0

Ти си най-добрата ми приятелка,
така те наричам, защото не си предателка.
С мен ти сподели всяка една твоя мечта,
радвам се, че повярва в любовта.
Ти беше на кръстопът,
но пое по правилния път.
Щастлива съм, че ми се довери
и приятелството си на мен го подари.
С теб общуваме прекрасно,
дори и с поглед... и е ясно,
всяка дума смисъл има,
не от мисли, даже в рима...
Бъди силна и не се предавай,
на измамници не се доверявай!
Желая ти цял живот по вода да ти върви
и само любов в сърцето ти да гори.
Ти си мила и красива
и с теб съм най-щастлива.
Приятелка, ти моя най-добра,
остани си все така!

© Катерина Радева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??