19 sept 2006, 0:11

Най- добрият дар 

  Poesía
638 0 16
Душата ми празнува есента: гората пие своята разплата от алената болка на страстта и я дарява с обич на земята. След слънчев шемет – пламнали ята за други благодарността е отредена... Простила съм: пречистваща сълза е най-добрият дар за мене.

© Йорданка Гецова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??