НАЙ-ДЪЛГИЯТ ПЪТ
Повтарям като мантра името ти:
Космически студ.
Далечни звезди.
Пламък в огнище и пълна къща.
Пустиня,
която пълзи...
Най-дългият път към някого
е път към себе си...
Или, търсейки себе си,
откриваш другия...
© Радка Миндова Todos los derechos reservados