10.07.2010 г., 18:03 ч.

Най-дългият път 

  Поезия » Любовна
626 0 3

                                  НАЙ-ДЪЛГИЯТ ПЪТ

 

                                  Повтарям като мантра името ти:

                                  Космически студ.

                                  Далечни звезди.

                                  Пламък в огнище и пълна къща.

                                  Пустиня,

                                  която пълзи...


                                  Най-дългият път към някого

                                  е път към себе си...

                                  Или, търсейки себе си,

                                  откриваш другия...

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Марианче,Ронда и Ивайло,благодаря ви.Това стихотворение съм писала отдавна.То е последното стихотворение от стихосбирката ми "Концерт за щурци".Радвам се, че и сега се харесва.
  • Поздрав и от мен!Много ми хареса!
  • Красива миниатюра...Поздрав, Роза! Барона
Предложения
: ??:??