17 mar 2008, 13:23

Най-обичана от мен 

  Poesía » De amor
801 0 14
Ти си моята звездица,
най-обичана от мен!
Ти си моята зорница,
ще те искам всеки ден.
Ти си моята пътека,
обляна в светлина.
За теб е всяка песен
на влюбената ми душа.
Ти си моята мечта
със разперени крила.
От твоите нежни длани
извира чиста любовта.
Ти си понякога загадка,
като истинска съдба.
Няма от теб по-сладка,
моя ягодка на обичта.

© Васил Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??