Mar 17, 2008, 1:23 PM

Най-обичана от мен 

  Poetry » Love
796 0 14
Ти си моята звездица,
най-обичана от мен!
Ти си моята зорница,
ще те искам всеки ден.
Ти си моята пътека,
обляна в светлина.
За теб е всяка песен
на влюбената ми душа.
Ти си моята мечта
със разперени крила.
От твоите нежни длани
извира чиста любовта.
Ти си понякога загадка,
като истинска съдба.
Няма от теб по-сладка,
моя ягодка на обичта.

© Васил Георгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??