24 abr 2011, 20:14

Най-светлият празник! 

  Poesía » Otra
484 0 0

Най-светлият празник!


Още като станах,

поздрави подхванах:

" - Хей, Христос воскресе!

Празник светъл днес е!"

 


На църквата да ходим

късно през нощта -

да запалим по свещичка

за нашата рода!


Да се чукнем с яйчица

още рано сутринта!

И да мислим все добро,

да вдигнем празнично хоро!

 


Религията ни свята,

все със празници огрята,

нека да се слави

от ВСИЧКИТЕ държави!

 


Ралица Костова


ВЕСЕЛ ВЕЛИКДЕН!

© Ралица Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??