Погледни ярките слънчеви лъчи,
озаряващи днешния ден.
Любимият свят мислено погали.
Животът е полет вдъхновен.
Срещаш по пътя забързани хора,
преследващи собствена цел.
На всеки нуждаещ се бъди опора,
живей с духа на Вилхелм Тел.
Усети ритъма на сърцето
и енергията извираща навред.
Ти си частица от небето,
прегърни някого близо до теб.
Превърни думите в послание,
зареждащо със обич света.
Най-съкровеното ти желание
трябва да са усмихнатите лица.
© Васил Георгиев Todos los derechos reservados
имах нужда от това...