И все по-красиви стават дните и времето променя се навън.
Зад облаците мрачни и дъжда слънцето се пак подава,
то зарежда те с нови сили и надежда,че светът все пак хубав е
и всичко може да се случи, стига да го искаш силно ти.
През много трудности човек трябва да премине,
да изкачи планини и през пътища дълги да премине,
за да открие той себе си и любовта. И открие ли той тези две неща,
животът му напразно не е пропилян и постигнал е едни от най-важните неща на света.
© Николай Йорданов Todos los derechos reservados