Apr 4, 2013, 9:31 AM

Най-важните неща на света! 

  Poetry » Other
526 0 0

И все по-красиви стават дните и времето променя се навън.

Зад облаците мрачни и дъжда слънцето се пак подава,

то зарежда те с нови сили и надежда,че светът все пак хубав е

и всичко може да се случи, стига да го искаш силно ти.

През много трудности човек трябва да премине,

да изкачи планини и през пътища дълги да премине,

за да открие той себе си и любовта. И открие ли той тези две неща,

животът му напразно не е пропилян и постигнал е едни от най-важните неща на света.

© Николай Йорданов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??