~~ Накарай ме...
да спра... да плача...~~*~
Накарай ме...
ДА СПРА...
да плача...
И Цветето
във устните ми...
ТИ ВЪРНИ!...
Накарай Днес
Душата ми кристална...
Да облече отново...
ПАК...
Дреха бяла...
дрехата си от мечти...
Душата ми...
Във паяжинка днес
Теб СПЛИТА...
Душата ми...
във паяжинка днес
люлее Теб...
Паяжинка в дишащи сълзи...
Душата ми прошепва ти:
ЦЕЛУВАМ ТЕ!!!
ЦЕЛУВАЙ МЕ И ТИ!!!
~~ Накарай ме...
да спра... да плача...
И дланите ми пеещи
ВЪРНИ!!!
Защото Днес
ИЗСЪХНАЛ ЦВЯТ СА...
И скрила съм ги
Във ковчеже
Сред притихнали Искри...
НАКАРАЙ МЕ!!!
Да спра!!!
ДА ПЛАЧА...
Накарай Тялото ми
Да трепти...
Под звуците на
Оназ митична арфа...
Дето Слънцето
Ти подари...
Накарай ме...
Да спра...
Да плача!
И Времето назад
За мен върни...
И БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ
Аз днес...
Коя съм...
СПОМНИ СИ МЕ!!!
Каквато бях преди...
Един кристал Божествен...
Дишащ в дланите
На Бога стих...
И без значение...
Аз днес коя съм...
Върни се с мене...
В прежните ни дни...
Когато...
Във очите ми
Искри ГОРЯХА
И не стояха скрити
В туй ковчеже
Пълно със сълзи...
Накарай ме...
да спра... да плача...
(издишан стих ... кротичко
на 11 юли 2010 г)
Л-Е
Послесловие:
С лист в ръка аз тихо казвам...
И НЕКА...
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯМЕ
СВОЯТА ИСТИНСКА
ТЪЖДЕСТВЕНОСТ
НА ДУХ!!!
За Душата няма нито раждане,
Нито смърт.
И след като веднъж е съществувала,
Никога няма да престане да съществува.
Тя не се ражда,
А е вечна
И съществува
ЗАВИНАГИ!
Не умира
И е
БЕЗНАЧАЛНА...
Тя не загива,
Когато загива тялото.
ЖИВОТО СЪЩЕСТВО
Е ДУША!
Това е истинската
Тъждественост
На Личността!
Само предано отдаденият
Излиза от кръговрата на
Ражданията и
Умиранията...
Той познава
щастието от Любовта...
И НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВА
От нищо друго...
ИСКА ЛИЧНОСТТА!
http://vbox7.com/play:54208f0089
http://vbox7.com/play:cedf5e4bee
© Л-Е Todos los derechos reservados