13 ago 2015, 23:40

Наказан 

  Poesía » De amor
349 0 0

Наказан съм, защото те Обичам,
наказан съм, защото съм различен,
а поводът, че много съм себичен
и даже в действията си апатичен, 
е знаеш просто нелогичен
и даже твърде патетичен,
но аз не смятам, че е личен,
човешки е, съвсем логичен,
във свойта същност еклектичен
и може би, защото тичам,
в посоката за повечето ничия,
наказан съм, да те Обичам!

© Ангел Филипов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??