От думите ми има смисъл,
когато виждам радост в теб!
Не само от крилата мисъл,
ще се роди добър куплет!
От нежен поглед в тежко време,
от бурен танц в самотен час,
от полъхът на ново време,
където сме си ти и аз!
А. Арс
© Аспарух Любенов Todos los derechos reservados