23 may 2007, 12:38

Накъде? 

  Poesía
773 0 1
 

НАКЪДЕ?



Хвръкнала е не една заплата
за подрастващото поколение,

мило-драго се дава за децата,

много често и за чуждо мнение.


Зрелостници - умни и красиви,

абитуриентски балове празнуват.

Със сигурност и повече ще са щастливи,

живота си през празничната нощ, ако не рискуват!


С прически, не съвсем идеални,

с поизмачкани костюми бални,

прегракнали от викове и песни,

на сутринта децата ни са пак чудесни.


Ще минат най-щастливите моменти,

а после, мили... накъде?

Едните есента ще са студенти,

на останалите работа...

             кой ли ще даде?


                         Цанка Митова

© Цанка Митова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Да, такава е реалността, но нека са живи и здрави и, дай Боже имат шанс за реализация ТУК и СЕГА!
    Поздравчета!
Propuestas
: ??:??