12 ene 2017, 23:02

Накъдето 

  Poesía » Filosófica
331 1 0

Накъдето

 

Кой, къде е моят път?
..........................
Времето върви...
А аз? Аз пак ли съм
на кръстопът?
Стига вече се чуди,
си казах. Посока поеми!
Колебание или страх е
от несбъднати мечти?
Кой, къде, защо?
Времето ще изясни.
Кой, къде е моят път?
Времето върви
и аз ще тръгна с него...
Кой ли знае, кой ли?
... Накъде?...

© А.А. Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??