Налей ми вино * онив им йелаН
Ако искаш * * * . * * * шакси окА
Любов да съм ** ** мъс ад вобюЛ
Ела със мен*** В ***нем със алЕ
Йерусалим *******миласуреЙ
Мираж е***Н О***е жариМ
Искам ******* максИ
>>>……<<<
Ч А Ш А
С
В
И
Н
О
...о т...
...истината...
...с тебе да отпия...
НАЛЕЙ МИ ЧАША С ВИНО!
© Йоанна Todos los derechos reservados