11 feb 2018, 18:40

Налей ми мъничко абсент 

  Poesía
249 0 0

НАЛЕЙ МИ МЪНИЧКО АБСЕНТ

 

Налей ми мъничко абсент

налей ми младостта си дива

едва ли чашата ще събере

усмивката ти буйна и игрива

Косите ти нощта ще разплете

във мен кръвта ти ще попива

Налей ми себе си дорде

дъжда се вън излива

© Емил Павлов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??