11.02.2018 г., 18:40 ч.

Налей ми мъничко абсент 

  Поезия
246 0 0

НАЛЕЙ МИ МЪНИЧКО АБСЕНТ

 

Налей ми мъничко абсент

налей ми младостта си дива

едва ли чашата ще събере

усмивката ти буйна и игрива

Косите ти нощта ще разплете

във мен кръвта ти ще попива

Налей ми себе си дорде

дъжда се вън излива

© Емил Павлов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??